top of page
Zoeken
  • Restyled by Bo

Van verstopt op zolder, naar eyecatcher

Toen we het huis van mijn opa en oma aan het opruimen waren kwamen we een kastje uit de jaren 50/60 tegen. Ik was meteen verliefd!


In eerste instantie is het kastje in vintage blue geschilderd en heeft het een jaar of 4 in mijn woonkamer gestaan. Omdat ik ging samenwonen met mijn vriend en het kastje te petit was voor zijn woonkamer is hij op onze slaapkamer terecht gekomen. Nadat alle kamers van het huis aangepakt waren werd het tijd om die saaie slaapkamer om te toveren tot master bedroom (hierover later mee ;-) ). Nu is het kastje mat zwart en dat had ik veel eerder moeten doen. Wat is hij nu gaaf! Ik ben gek op oude meubels, ze hebben zo veel karakter.15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page